Ανδρέας Παπαθεοδώρου

Ο Δρ. Ανδρέας Παπαθεοδώρου είναι Καθηγητής στη Βιομηχανική και Χωρική Οικονομική με έμφαση στον Τουρισμό, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου ενώ παράλληλα έχει διοριστεί Συνεργάτης Καθηγητής (Adjunct Professor), στη Σχολή Αερομεταφορών (School of Aviation) του Πανεπιστημίου Νέας Νότιας Ουαλίας (University of New South Wales) στην Αυστραλία, στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο καθώς και στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών της Φρανκφούρτης (Frankfurt University of Applied Sciences), στη Γερμανία.

Μιχάλης Μπεκιάρης

Ο Μιχάλης Μπεκιάρηςεργάζεται στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστήμιο Αιγαίου καθώς και στα δύο μεταπτυχιακά του τμήματος (ΜΒΑ και Ms Τουρισμού) ως μέλος ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή.

Κωνσταντίνος Κούτσικος

Ο Δρ. Κούτσικος είναι Επίκουρος Καθηγητής στη Σχολή Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι κάτοχος ΜΒΑ και PhD στην Επιστήμη Υπολογιστών από το University of Southern California, USA και κάτοχος MS στην Επιστήμη Υπολογιστών από το Stanford University, USA.

Αθηνά Νέλλα

Η Δρ. Αθηνά Νέλλα έλαβε το διδακτορικό της από το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου το 2012 με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. 

Σελίδα 1 από 7