Γεωργία Ζούνη

Ζούνη

Η Γεωργία Ζούνη είναι Διδάκτωρ Τουριστικού Μάρκετινγκ στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ με ειδίκευση στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και πτυχιούχος του τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Αυτή τη στιγμή διδάσκει στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του University of Kent και του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Έχει συνεργαστεί ως Σύμβουλος με το Ερευνητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς και σε εταιρείες ερευνών ως εξωτερικός συνεργάτης (ICAP SA), ενώ έχει διατελέσει κύρια εισηγητής σε μεγάλους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς ομίλους.

Δραστηριοποιείται ενεργά στο χώρο του Τουρισμού και του Μάρκετινγκ, ως συνιδρυτής του OpenTourism και Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη των Θερινών Σχολείων του Διεθνούς Ινστιτούτου ΕυρωΜεσογειακών Θεμάτων (IEMA). Τέλος, εκτός από συνιδρυτής της εταιρίας Συμβουλευτικής Καριέρας CVexperts, είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών και Αποφοίτων του τμήματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Διοίκηση Eπιχειρήσεων - Mάνατζμεντ Τουρισμού (MBA Tourism) του Πανεπιστημίου Πειραιώς και μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (EMAC) & Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ELAM). Υπήρξε υπότροφος του Ι.Κ.Υ. και υπότροφος του Ιδρύματος Λάτση καθόλη τη διάρκεια των σπουδών της.

  • email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.